Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Heräsin kuolleista


Päätin tehdä taas kerran uuden blogin! Lopetin entisen blogini sillä se ei enään innostanut minua bloggaamaan ja se oli muutenkin aika kuollut :D! No nyt olen palannut vähän yli vuoden jälkeen. Tuntuuhan tämä todella oudolta, mutta eiköhän taas ehdi tottua. Mitä blogini tulee sisältämään? En itsekkään tiedä sitä! Ajattelin, että tänne tulisin julkaisemaan joitain ottamiani  valokuviani. Myös tarkoituksena olisi julkaista valokuvien lisäksi vähän kaikkea muutakin ( tai siis jos keksin jotain xD).  
Nyt monille on varmaan herännyt kysymyksiä kuka ihme tyyppi olen? Olen siis 13-vuotias tytöntyllerö Etelä- Suomesta, joka on kovasti kiinnostunut luonnosta ja valokuvauksesta.  Nimeäni en tule mainitsemaan täällä tiettyjen syiden takia.  
Yritän panostaa tähän blogiin mahdollisimman paljon ja pitää tätä mahdollisimman aktiivisena. Kommentit ovat tervetulleita samoin lukijat! 
En nyt keksi enempää mitä kirjoittaisin vielä... Toivon, että viihdytte blogini lukemisessa! Pahoittelen, kun ensimmäinen postaukseni meni vähän miten sattui. Toivotaan, ettei jatkossa postaukseni eivät tule olemaan tälläisia :D! 
Mutta kiitos, kun jaksoit lukea tänne asti! 


Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

2 kommenttia: