Sivut

maanantai 8. elokuuta 2016

Missä postaukset?
 Joo... Postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. Varsinaista syytä en itse tiedä. Ehkä sen takia kun ei ole vain ollut inspiraatiota tai intoa. Olin melkein kokonaan unohtanut koko blogin xD! Mutta nyt olen virallisesti palannut. Yritän olla taas aktiivinen, mutta älkää pettykö jos näin ei tule käymään.


Ajattelin kysyä teiltä mitä postauksia haluaisitte nähdä elokuun aikana? Itselläni pää lyö aikalailla tyhjää postauksien suhteen. Jos jollain teistä( tai jos sielä ruudun toisella puolella on joku xD) on jotain ideoita niin kerro ihmeessä kommenteissa! Se auttaisi paljon blogini suhteen :).


Mitä teillä on suunnitelmia teillä on elokuussa? Itselläni elokuu tulee olemaan todella kiireinen koulun takia, mutta yritän järjestää silti aikaa myös blogilleni.


Tuntuu oudolta, että koulu alkaa taas. Huoh, ei millään jaksaisi taas ahertaa opintojen parissa. Voisin jäädä vielä kesälomalle.  Ei huvittaisi yhtään herätä kouluun. Unirytminikin on aika... no mielenkiintoinen :D! Toivotaan, että saan sen mahdollisimman nopeasti kuriin.


Koulua varten pitäisi ostaa vielä paljon kaikkea.
Uusia vaatteita, vihkoja, kyniä... Ainoa ongelma on raha. Raha on aina este, joka on todella turhauttavaa.  Toivotaan, että saisin kuitenki kaikki tarvittamani tarvikkeet ennen koulun alkua!


Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti