Sivut

maanantai 8. elokuuta 2016

Missä postaukset?
 Joo... Postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. Varsinaista syytä en itse tiedä. Ehkä sen takia kun ei ole vain ollut inspiraatiota tai intoa. Olin melkein kokonaan unohtanut koko blogin xD! Mutta nyt olen virallisesti palannut. Yritän olla taas aktiivinen, mutta älkää pettykö jos näin ei tule käymään.


Ajattelin kysyä teiltä mitä postauksia haluaisitte nähdä elokuun aikana? Itselläni pää lyö aikalailla tyhjää postauksien suhteen. Jos jollain teistä( tai jos sielä ruudun toisella puolella on joku xD) on jotain ideoita niin kerro ihmeessä kommenteissa! Se auttaisi paljon blogini suhteen :).


Mitä teillä on suunnitelmia teillä on elokuussa? Itselläni elokuu tulee olemaan todella kiireinen koulun takia, mutta yritän järjestää silti aikaa myös blogilleni.


Tuntuu oudolta, että koulu alkaa taas. Huoh, ei millään jaksaisi taas ahertaa opintojen parissa. Voisin jäädä vielä kesälomalle.  Ei huvittaisi yhtään herätä kouluun. Unirytminikin on aika... no mielenkiintoinen :D! Toivotaan, että saan sen mahdollisimman nopeasti kuriin.


Koulua varten pitäisi ostaa vielä paljon kaikkea.
Uusia vaatteita, vihkoja, kyniä... Ainoa ongelma on raha. Raha on aina este, joka on todella turhauttavaa.  Toivotaan, että saisin kuitenki kaikki tarvittamani tarvikkeet ennen koulun alkua!


Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

torstai 30. kesäkuuta 2016

Hankoon Helsinkiä pakoon soudan Hankoon, who oo...

Oltiin siis  tiistaina käymässä Hangossa! Sieltä tuli otettua todella paljon kuvia joista tulen osan laittamaan tänne blogin puolelle :)!

Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Sataa sataa ropisee pilipili pom...

Kuvat ovat otettu sateisena maanantaina. Mitä piditte tästä toisesta kuvapostauksesta? Kertokaa ihmeessä kommenteissa :)!  


Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen kuvapostausEdellisen postauksen kommenteissa ehdotettiin kuvapostausta, joten tässä se olisi :D!  Kertokaa ihmeessä mitä piditte ja ehdotelkaa myös minkälaisia postauksia voisin tehdä :)! 

Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Heräsin kuolleista


Päätin tehdä taas kerran uuden blogin! Lopetin entisen blogini sillä se ei enään innostanut minua bloggaamaan ja se oli muutenkin aika kuollut :D! No nyt olen palannut vähän yli vuoden jälkeen. Tuntuuhan tämä todella oudolta, mutta eiköhän taas ehdi tottua. Mitä blogini tulee sisältämään? En itsekkään tiedä sitä! Ajattelin, että tänne tulisin julkaisemaan joitain ottamiani  valokuviani. Myös tarkoituksena olisi julkaista valokuvien lisäksi vähän kaikkea muutakin ( tai siis jos keksin jotain xD).  
Nyt monille on varmaan herännyt kysymyksiä kuka ihme tyyppi olen? Olen siis 13-vuotias tytöntyllerö Etelä- Suomesta, joka on kovasti kiinnostunut luonnosta ja valokuvauksesta.  Nimeäni en tule mainitsemaan täällä tiettyjen syiden takia.  
Yritän panostaa tähän blogiin mahdollisimman paljon ja pitää tätä mahdollisimman aktiivisena. Kommentit ovat tervetulleita samoin lukijat! 
En nyt keksi enempää mitä kirjoittaisin vielä... Toivon, että viihdytte blogini lukemisessa! Pahoittelen, kun ensimmäinen postaukseni meni vähän miten sattui. Toivotaan, ettei jatkossa postaukseni eivät tule olemaan tälläisia :D! 
Mutta kiitos, kun jaksoit lukea tänne asti! 


Blogini kuvia ei saa kopioida! 
Don´t copy my pictures!